Utakmice - HNK Rijeka. HNK Rijeka HNK Gorica rezultati uživo (i video prijenos - live stream) počinju. hajduk gorica prijenos. Rijeka. u 17:00 UTC na Stadion Poljud
kola HNL-a? Veliki je pritisak na leđima Sersea Cosmija, najvećim dijelom stvoren nakon ispadanja iz Kupa od BSK-a. Još je ranije napominjao da će proces jačanja momčadi Rijeke krenuti završetkom jesenskog dijela prvenstva, ali pravo je pitanje hoće li Uprava riječkoga kluba imati toliko strpljenja. Ili mu je sutrašnja utakmica posljednja na klupi prvaka iz 2017. godine. Na tu temu dao je odgovor koji su prenijele Sportske novosti: Ne znam je li ovo moja posljednja utakmica, ali ono što znam je da su navijači s pravom ljuti.
Gorica i Rijeka u Velikoj Gorici igraju susret 28. kola HNL-a – gdje gledati prijenos? Gorica i Rijeka na gradskom stadionu u Velikoj Gorici igraju susret 28. kola HT Prve lige u subotu, 19. ožujka 2022. godine u 15 sati. Podsjetimo, ranije ove sezone Rijeka je u Velikoj Gorici slavila s 4-3, a posljednji međusobni dvoboj završio je 2-1 pobjedom Gorice na Rujevici. Što se tiče mjesta na ljestvici, Rijeka je treća i ima 52 boda, samo dva manje od vodećeg dvojca Dinama i Osijeka. Gorica je šesta sa 33 boda. Ovo će biti zanimljiv susret koji Riječane može dovest na vrh HNL-a.
Radio uživo: Radio Rijeka :: Hrvatski radio DAVID BOWIE & MICK JAGGER. DANCING IN THE STREET. default img. Ponoćne vijesti. Play. Proteklo. Raspored. 01:53. B. B. KING & ERIC CLAPTON. DAYS OF
Gorica v Rijeka prijenos uživo i rezultat, 17. 02. 2021., 1. HNL 1. HNL prijenos uživo za Gorica v Rijeka 17. veljače 2021., uključujući punu statistiku utakmice i ključne događaje, koji se stalno
Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Gorica – Rijeka? 28. kolo HNL-a igra se u subotu, 19. godine u 15 sati između nogometnih klubova Gorica i Rijeka na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Prijenos nogometne utakmice bit će na televiziji ArenaSport 3. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. PROČITAJTE VIŠE: Xiaomi 12 – smartphone koji nanovo definira kategoriju flagship telefona Više o nogometnom klubu HNK Gorica doznajte na mrežnoj adresi hnk-gorica. hr. Više informacija o klubu HNK Rijeka možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-rijeka. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).
Dodajmo da u ovom kolu Hajduk na Poljudu dočekuje Lokomotivu, a Dinamo ide u Koprivnicu na susret sa Slaven Belupom. “U utakmici protiv Osijeka pokazali smo kakav potencijal Gorica ima. Već sam ranije rekao da tu ima ogromnog prostora za napredak što smo i pokazali. A vjerujem da će to biti još i bolje. U ovo kratko vrijeme smo ponovno postali prepoznatljiva ekipa koja se fajta i to mi je najbitnije.
Međutim, optimist sam jer smo podignuli ljestvicu i pokazali u Osijeku na koji način trebamo nastupiti. Ako ćemo biti samo na tom nivou i pristupu, onda imamo velike šanse za dobar rezultat”, dodao je trener Toplak. “Poraz protiv Hrvatskog dragovoljca nas je pogodio, ali to se dogodi i najbolji lijek je uzeti tri boda u idućoj utakmici. Gorica je u uzlaznoj putanji nakon jednog negativanog niza, rekao je Goran Tomić, trener Rijeke. Dodajmo da je on u petak, 18. ožujka, proslavio svoj 45. rođendan, a želja za rođendan očekivano su bila – tri boda u Velikoj Gorici. “Najbolji dar bila bi tri boda protiv Gorice, zaključio je Tomić.
[STREAMING>>] Slaven Rijeka uživo prijenos 23 listopada 2022 56' GOL! 1:1! Najstrožu kaznu realizirao je Ivan Krstanović. 56' Krstanović ne griješi i lakoćom zabija. 59' GOL! Slaven Belupo -
Tko će biti s(p)retniji u dvoboju na Kvarneru, moći ćete pogledati na kanalu MAXSport 1. Prijenos također nude i najbolje online kladionice, i to u visokoj rezoluciji. Utakmica 17. kola Hrvatske nogometne lige, Rijeka – Dinamo, počinje sutra u 17:30 sati. Rijeka – Dinamo (nedjelja, 17:30 h) Posljednjih 10 međusobnih utakmica Rijeke i Dinama Rijeka – Dinamo 10 2 3 5 16:23 13.
Koliko god Riječani igrali ispod svoje razine, ne valja ih otpisati. Mora se uzeti u obzir da je riječ o posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva koje se igra samo tjedan dana uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva, a iz redova Dinama u Katar putuju čak četvorica: Dominik Livaković, Josip Šutalo, Mislav Oršić i Bruno Petković. Navedenom “kvartetu” glavni će cilj biti kraj utakmice dočekati bez ozljede. Svaki “Modri” od navedenih trebao bi na Bliskom istoku debitirati na najvećoj svjetskoj smotri, pa i Livaković koji je bio među “srebrnim Vatrenima” u Rusiji 2018., ali se nije izborio za minutažu pored Danijela Subašića i Lovre Kalinića. Gdje gledati Rijeka – Dinamo, prijenos 17.
U fazi napada smo bili dobri, osim realizacije. Ali jako sam zadovoljan s ova dva tjedna i karakterom ekipe”, rekao je trener Gorice Samir Toplak. Goricu čeka nas teška utakmica protiv protivnika koji melje igrom “Čeka nas teška utakmica, kao i svaka u ovoj ligi, protiv protivnika koji te ‘melje’ igrom. Rijeka je izuzetno kombinatorna momčad koja lijepo igra, prema naprijed ima ogroman potencijal i individualno i kolektivno. Goran Tomić momčad vodi vrhunski, mislim da je ugodno iznenađenje što je Rijeka u priključku za prvo mjesto s obzirom na to kolika su ulaganja bila u ekipu i na tome im treba čestitati.
Gdje gledati Rijeka – Dinamo, prijenos 17. kola HNL-a? Saznajte gdje gledati Rijeka – Dinamo, prijenos derbija 17. kola Hrvatske nogometne lige koji će se odigrati na Rujevici. Vrlo intrigantan sraz čeka nas na riječkoj Rujevici sutra od 17:30 sati. Do ove sezone bez ikakvih problema okršaj Rijeke i Dinama mogli smo nazivati derbijem, no dajemo si za pravo da i dalje ovako oslovljavamo sraz branitelja naslova i prvaka Hrvatske iz 2017. godine, iako je Rijeka čak 23 boda iza “Modrih”. Moglo bi biti iznimno zanimljivo na Rujevici, budući da su okršaji u Rijeci između ova dva kluba proteklih godina bili vrlo raznovrsni, od uvjerljivog slavlja Dinama 5:1, preko remija 3:3, do slavlja Rijeke od 2:0.
I ja sam razočaran i ljut, potpuno razumijem ljutnju naših navijača koja je opravdana. Jedine dvije osobe koje znaju odgovor na pitanje je li ovo moja posljednja utakmica u svojstvu trenera Rijeke jesu predsjednik Mišković i Bog. Kao i Rijeci, koja bi pobjedom vratila sedmu poziciju izgubljenu od Lokomotive, tako je i Dinamu važan okršaj na Rujevici. U slučaju da ne slavi, Hajduk bi se tada mogao približiti na samo bod ili dva zaostatka, uz utakmicu više. Naravno, uz to da “Bijeli” svladaju Slaven u Koprivnici.
Rijeka - rezultati, raspored - Livesport.com Rijeka. Lokomotiva. 3. 0. 16.10.2022. P. Gorica. Rijeka. 0. 2. 09.10.2022. P. Prikaži još mečeva. Raspored. HRVATSKASuperSport HNL. Osijek.